A TRÉNINGEK TEMATIKája

Általában a tréningek ráhangoló előadással, interaktív beszélgetéssel indulnak.

A résztvevők ilyenkor feltehetik kérdéseiket, elmondhatják az életükben jelentkező problémaköröket, élethelyzeteket

    szeretném megtalálni a párom

     házasságban élek és szeretném megtudni, hogy tényleg egy pár vagyunk -e

     szeretném visszanyerni a testi-lelki egészségem

     vágyom új emberi kapcsolatokra

     pénzügyileg jól vagyok, mégis azt érzem, ennél sokkal több van bennem

     szeretném anyagilag is megtapasztalni, hogy az igényeim szerint mindent megengedhetek magamnak

     szeretném felismerni az életem értelmét

A ráhangoló szóbeli részt követi a gyakorlás, ahol a behozott témák alapján fizikai gyakorlatokba tesszük azt az információt, amilyen életterületen a résztvevő változást szeretne előidézni az életében.

HELYSZÍNEK

Jelenleg 2 helyszínen folynak tréningek.

Budapest: havonta 2 alkalommal, szerdai napokon | 13:45-19:00-ig | Budapest, 6. kerület Podmaniczky utca (a Nyugati Pályaudvartól pár perc séta) Pontos címet a jelentkezést követően küldünk.

Tordas: havonta 2 alkalommal, szombati napokon | 08:45-18:30-ig | Tordas, Köztársaság út 2., Tornaterem (parkolási lehetőség a terem mögött) Tordas Budapesttől körülbelül 30perc távolságra van, autóval-vonattal egyaránt.Ha vonattal jössz, tudunk segíteni a Martonvásárból Tordasra való átjutásban, csak szólj előtte.

Naptár jelmagyarázat

Tordas tréning
Budapest tréning
Start tréning
Somogyvámos elvonulás
Siófók Sóstó – PRESENSE AZ EVERNESSEN

időpontok

A befejezések pontos ideje nincs kőbe vésve, függ a megkezdett gyakorlatok befejezésétől is.

Javasoljuk, a tréning utánra ne szervezz másik programot.

MÁSOK EREDMÉNYEI A PRESENSE TRÉNINGEK HATÁSÁRA

„A PreSense 180 fokos fordulatot hozott az életembe. Megtaláltam a párom, átalakult a baráti köröm, megváltozott, ahogy az emberi kapcsolatokat kezelem és sokkal nyugodtabb vagyok, ahogy a mindennapjaim élem. Megkönnyebbülés számomra, hogy már nem görcsösen ragaszkodom a céljaimhoz. Most már tudatosabban, könnyebben és gyorsabban haladok feléjük. Az elmúlt 3 évben az üzleti életben is kiteljesedhettem és folyamatosan azt tapasztalom, hogy a szakmában is működik a PreSense alapelv, mi szerint az életben a legjobb dolgok könnyen történnek. Olyan lehetőségek találnak rám, melyek elképzelhetetlenek voltak számomra korábban vagy azt gondoltam róluk, hogy csak brutális erőfeszítések, hatalmas munka árán érhetők el. Ehhez képest most naponta, hetente jönnek az ügyfelek és együttműködő partnerek, akikkel rá léphetek a következő szintre.”

Király Krisztián, online marketing szakértő, az Ecommerce Revolution szakmai mentora, az Év Webshopja Verseny szakmai zsűrijének tagja, a Konverziómester Online Marketing Ügynökség alapítója és vezetője

„Karrierváltás előtt álltam, amikor elkezdtem a tréninget. Tanultam egy számomra újfajta életszemléletet, hogy minden kizárólag belőlem indul ki és a legjobb dolgok könnyen történnek. A gyakorlatok pedig segítettek ellazulni és fejleszteni a figyelmemet, valamint az intuíciómat. Fontos szemléletváltást jelentett, hogy előbb legyek ok nélkül is boldog, aztán jön az eredmény. Közben tanultam és gyakoroltam egy új szakmát, a riportkészítést és műsorvezetést, míg végül rögtön egy országos csatornánál kaptam lehetőséget. Az interjúk során azóta is kamatoztatom a figyelmem és az intuícióm. És persze az élet minden más területén ugyancsak.”

Zsiros Mihály, riporter

„Amikor elmentem az első PreSense alkalomra hevesen bólogattam, hogy nagyon értem, amit Gábor mond, de az első gyakorlat során rá is jöttem, hogy nem élem. Hiába volt meg fejben minden nem azt csináltam, nem engedtem meg magamnak. Majd a folyamatos gyakorlás felhangolt. Rengeteg hiedelmemet átírtam és elkezdtem a saját életem élni, mert már nem csak tudom, hogy minden belőlem indul ki, hanem élem is. Csodásan tudok kérni és már elég csak gondolnom valamire megérkezik hozzám. Azt csinálom, amit szeretek és elfogadtam azt a bőséget, amire mindig vágytam.”

Dorn Eszter, tánctanár

„A PreSense tréningeken átélt élmények, érzések hatására, a kapcsolódások által újra lett életkedvem, hogy tovább menjek és jobban megismerjem önmagam. Megléptem olyan változtatásokat az életemben, amiket már rég óta terveztem. Nevet változtattam és ez elindított egy láncreakciót az életemben. Többek között az évek óta húzódó válásom is nagyon hamar megtörtént ezután, a munkám is változott, egyre könnyebb lett. Elkezdtem újra mozogni és azóta is keresem a számomra legjobb mozgásformát, amit folyamatosan tudok végezni. Jobb lett a kapcsolatom a gyermekeimmel, édesapámmal, nagymamámmal. Elfogadóbb vagyok magammal és másokkal is.”

Ötvös Kitti

A budapesti és tordasi TRÉNING-ek ára 21.000,- Ft/alkalom. Fizetésre átutalással van lehetőség.
A fizetési határidő 3 naptári nap. Az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza, a cég mentes az ÁFA fizetése alól.

 

Lehetőséged van bérletet vásárolni a 2. alkalom után.

A bérlet ára 130.000,- Ft, amely 10 alkalomra szól és 4 hónap alatt tudod beváltani.
Egy hónapban átlagosan 4 tréning van, szóval könnyen ki tudod használni akár a 10 alkalmas lehetőséget is.

Ha érdekel a PreSense életszemlélet, akkor egy START tréninggel kezdődik a folyamat, ahol elsajátítod az alapokat. Következő START tréning időpontja:

2023. április 30. vasárnap Tordas

A START tréning után bármelyik eseményünkre szabadon jöhetsz…

JELENTKEZZ MOST!


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (presensetraining@gmail.com).  Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a TRÉNINGET/ELVONULÁST már megkezdtük, úgy a megkezdett tréning óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással Brezovai Gábor e.v.-vel kötöd (2463 Tordas, Kölcsey utca 8.)