A PreSense-ről mondtátok

„A PreSense 180 fokos fordulatot hozott az életembe. Megtaláltam a párom, átalakult a baráti köröm, megváltozott, ahogy az emberi kapcsolatokat kezelem és sokkal nyugodtabb vagyok, ahogy a mindennapjaim élem. Megkönnyebbülés számomra, hogy már nem görcsösen ragaszkodom a céljaimhoz. Most már tudatosabban, könnyebben és gyorsabban haladok feléjük. Az elmúlt 3 évben az üzleti életben is kiteljesedhettem és folyamatosan azt tapasztalom, hogy a szakmában is működik a PreSense alapelv, mi szerint az életben a legjobb dolgok könnyen történnek. Olyan lehetőségek találnak rám, melyek elképzelhetetlenek voltak számomra korábban vagy azt gondoltam róluk, hogy csak brutális erőfeszítések, hatalmas munka árán érhetők el. Ehhez képest most naponta, hetente jönnek az ügyfelek és együttműködő partnerek, akikkel rá léphetek a következő szintre."

Király Krisztián, online marketing szakértő, az Ecommerce Revolution szakmai mentora, az Év Webshopja Verseny szakmai zsűrijének tagja, a Konverziómester Online Marketing Ügynökség alapítója és vezetője

„Karrierváltás előtt álltam, amikor elkezdtem a tréninget. Tanultam egy számomra újfajta életszemléletet, hogy minden kizárólag belőlem indul ki és a legjobb dolgok könnyen történnek. A gyakorlatok pedig segítettek ellazulni és fejleszteni a figyelmemet, valamint az intuíciómat. Fontos szemléletváltást jelentett, hogy előbb legyek ok nélkül is boldog, aztán jön az eredmény. Közben tanultam és gyakoroltam egy új szakmát, a riportkészítést és műsorvezetést, míg végül rögtön egy országos csatornánál kaptam lehetőséget. Az interjúk során azóta is kamatoztatom a figyelmem és az intuícióm. És persze az élet minden más területén ugyancsak.”

Zsiros Mihály, riporter

„Amikor elmentem az első PreSense alkalomra hevesen bólogattam, hogy nagyon értem, amit Gábor mond, de az első gyakorlat során rá is jöttem, hogy nem élem. Hiába volt meg fejben minden nem azt csináltam, nem engedtem meg magamnak. Majd a folyamatos gyakorlás felhangolt. Rengeteg hiedelmemet átírtam és elkezdtem a saját életem élni, mert már nem csak tudom, hogy minden belőlem indul ki, hanem élem is. Csodásan tudok kérni és már elég csak gondolnom valamire megérkezik hozzám. Azt csinálom, amit szeretek és elfogadtam azt a bőséget, amire mindig vágytam.”

Dorn Eszter, tánctanár