somogyvámos

Helyszín: Somogyvámos (http://www.radheresort.hu/)
Időpont: 2023. FEBRUÁR 17-19. és ÁPRILIS 14-16. és JÚNIUS 16-18.

Az 1 napos tréningek mellett 2 és fél napos, valamint 5 napos táborokat is tartunk Somogyvámoson.

Célunk több napban is megtapasztaltatni a könnyed létezés alapjait. Ehhez adunk elméleti és gyakorlati ismereteket, hogy teljes lényeddel átérezd:

A TE ÉLETED BELŐLED INDUL KI.

Ahogy érzed magad, amilyen a családi életed, a párkapcsolatod, a pénzügyeid, a hivatásod, szó szerint minden.

Ez azért jó hír, mert amikor szorít a cipő, bármelyik pillanatban dönthetsz úgy, hogy leveszed és felveszed helyette a kényelmeset.

Ha neked 42-es a lábad, akkor a 29-es méret nem biztos, hogy őszinte nevetésre fog késztetni.

A számodra legjobb jóban könnyebb és kényelmesebb a haladás, élvezettel tudsz benne futni, mászni és szemlélni az életed, hogy mennyire szép.

A tábor folyamatos gyakorlásról szól, leszámítva a kisebb-nagyobb szüneteket.

Ezért, ha kirándulást terveznél a környékén, akkor időzítsd be magadnak egy plusz napot, mert a napi programok mellett erre nem lesz lehetőséged 🙂

Ha használsz bármilyen illatosítót, parfümöt, kérjük, a tréningek ideje alatt ne használd a gyakorlatok működése érdekében!

A TÁBORokRA A KÖVETKEZŐ DOLGOKKAL KÉSZÜLJ:

     kényelmes váltóruha, cipő
     jógamatrac vagy polifoam, párna, ülőpárna, esetleg pléd
     kempingszék, ha széken szeretsz ülni
     toll, füzet
     víz
     számodra kedves nasi

Az 2 ÉS FÉL NAPOS TÁBOR ára 85.000,- Ft. (Ebből a képzés díja: 40.000,- Ft és 45.000,- Ft a szállás és étkezés díja, amit a helyszínen kell megfizetni.)  Az elvonulásra 40.000 Ft-os előleg befizetésével tudsz jelentkezni, melyet átutalással, vagy valamelyik tréningen készpénzben tudsz rendezni.

Az 5 NAPOS TÁBOR ára 170.000,- Ft. (Ebből a képzés díja: 80.000,- Ft és 90.000,- Ft a szállás és étkezés díja, amit a helyszínen kell megfizetni.)  Az elvonulásra 60.000 Ft-os előleg befizetésével tudsz jelentkezni, melyet átutalással, vagy valamelyik tréningen készpénzben tudsz rendezni.

Az utalási adatokat a jelentkezést követően e-mailben küldjük.
A díj maradvány részét az elvonuláson tudod készpénzben kifizetni.

Maximális létszám: 24 fő

A díj magában foglalja a képzési díjat, a gyönyörű szálláshelyet valamint ízletes és változatos, LAKTO-VEGETÁRIÁNUS étkezéseket.


Emellett van gluténmentes étkezési lehetőség is, összesen 4.000Ft felárért az elvonulás teljes étkezésére. Kérjük, jelezd, ha a gluténmentes menüt szeretnél.


A büfében kávé, tea, frissítő fogyasztására van lehetőség a szünetekben.


Az apartmanok konyhával, hűtővel felszereltek.

Az odautazás egyénileg megoldandó. Ha szeretnél csatlakozni más leutazókhoz, kérlek jelezd, és segítünk a megszervezésben.

JELENTKEZZ MOST!


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (presensetraining@gmail.com).  Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a TRÉNINGET/ELVONULÁST már megkezdtük, úgy a megkezdett tréning óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással Brezovai Gábor e.v.-vel kötöd (2463 Tordas, Kölcsey utca 8.)