Brezovai gábor vagyok

tapasztaltató tréner

Sok mindent megértettem az eddigi életem során, de csak nem akart összeállni a kép.

Amikor megértettem az okát, teljesen összeomlottam.

Hiába tanultam meg bölcsességeket,
módszereket, példabeszédeket, trükköket és tanítottam is bőséggel őket, az életem újra és újra ismétlődött.

42 évesen ott találtam magam
egészség,
boldogság
és anyagi eredmények nélkül.

Döntenem kellett, és döntöttem, hogy merem élni mindazt a tudást, amit felszedtem az évek alatt.
Hogy élő példája vagyok annak,
amit tanítok,
és képes vagyok a folyamatos tanulásra és fejlődésre.

 

Az elmúlt 30 évem tapasztalata alapján mondom, minden élethelyzetre van megoldás. De csak akkor, ha valóban meghozod a nagy döntést, miszerint a saját életedet akarod élni és nem másolatként bukdácsolsz akadályról akadályra.

1991 óta foglalkozom emberekkel. Azóta egy kérdés foglalkoztat. Hogyan működik az ember? Nem a felszínen, hanem a mélyben. Érdekel, hogy mi inspirálja az ismétlődő viselkedésmintákat? Annak ellenére, hogy legbelül tudjuk, valami nincs rendben. Tudjuk, hogy a testünk egy nagyon összetett csodálatos élőlény, mely érzékenyen reagál a helytelen evési, ivási és egyéb életmód szokásainkra.

Mégis vannak, akik olyan ételeket, italokat fogyasztanak, amiről tudják, hogy nem jó nekik. Vagy ott vannak a magánéleti szokások, a boldogtalanság, a többszöri párcsere, a pénzkereseti és pénzköltési szokások. Az egész életünk egy szokáshalmaz.

A legtöbb ember életében időről időre ismétlődnek bizonyos események, mégsem változtatnak. Ha mégis tesznek valamit, azt is csak a felszínen. Módszereket, trükköket tanulnak, hogy könnyebb legyen csajozni, pasizni, az ügyfelekkel kommunikálni, hogy valaki vegyen tőlünk valamit, vagy azt tegyék, amit mi akarunk, még akkor is, ha ők nem akarják.

Annak ellenére teszik ezt, hogy lényegi változások nem történnek az életükben, és közben hasonló egészségügyi, érzelmi, anyagi problémáink vannak, mint a szüleinknek voltak/vannak. Mindenki szeretne egészséges testet, boldog párkapcsolatot és bőséges anyagiakat. Mégsem akar összejönni, vagy csak jelentéktelen nagyságrendben.

A saját életem a laborom, és abszolút elégedett vagyok vele. Egészségesebb vagyok, mint a harmincas éveimben, boldog párkapcsolatban élek, és azzal foglalkozom, amit igazán szeretek.

Ez a PreSense Élet, ahol megértés alapon, szabad akaratból tudsz fejlődni. Megérted az életed összefüggéseit és a gyakorlatok segítségével átrendezed a testedben, valamint elmédben a hátráltató beidegződéseket.

Lépésről lépésre egyre magabiztosabban bízod magad az intuíciódra, és válsz az életed tudatos élőjévé.

MÁSOK EREDMÉNYEI A PRESENSE TRÉNINGEK HATÁSÁRA

„A PreSense 180 fokos fordulatot hozott az életembe. Megtaláltam a párom, átalakult a baráti köröm, megváltozott, ahogy az emberi kapcsolatokat kezelem és sokkal nyugodtabb vagyok, ahogy a mindennapjaim élem. Megkönnyebbülés számomra, hogy már nem görcsösen ragaszkodom a céljaimhoz. Most már tudatosabban, könnyebben és gyorsabban haladok feléjük. Az elmúlt 3 évben az üzleti életben is kiteljesedhettem és folyamatosan azt tapasztalom, hogy a szakmában is működik a PreSense alapelv, mi szerint az életben a legjobb dolgok könnyen történnek. Olyan lehetőségek találnak rám, melyek elképzelhetetlenek voltak számomra korábban vagy azt gondoltam róluk, hogy csak brutális erőfeszítések, hatalmas munka árán érhetők el. Ehhez képest most naponta, hetente jönnek az ügyfelek és együttműködő partnerek, akikkel rá léphetek a következő szinte.”

Zilahi Krisztián, online marketing szakértő, az Ecommerce Revolution szakmai mentora, az Év Webshopja Verseny szakmai zsűrijének tagja, a Konverziómester Online Marketing Ügynökség alapítója és vezetője

„Karrierváltás előtt álltam, amikor elkezdtem a tréninget. Tanultam egy számomra újfajta életszemléletet, hogy minden kizárólag belőlem indul ki és a legjobb dolgok könnyen történnek. A gyakorlatok pedig segítettek ellazulni és fejleszteni a figyelmemet, valamint az intuíciómat. Fontos szemléletváltást jelentett, hogy előbb legyek ok nélkül is boldog, aztán jön az eredmény. Közben tanultam és gyakoroltam egy új szakmát, a riportkészítést és műsorvezetést, míg végül rögtön egy országos csatornánál kaptam lehetőséget. Az interjúk során azóta is kamatoztatom a figyelmem és az intuícióm. És persze az élet minden más területén ugyancsak.”

Zsiros Mihály, riporter

„Amikor elmentem az első PreSense alkalomra hevesen bólogattam, hogy nagyon értem, amit Gábor mond, de az első gyakorlat során rá is jöttem, hogy nem élem. Hiába volt meg fejben minden nem azt csináltam, nem engedtem meg magamnak. Majd a folyamatos gyakorlás felhangolt. Rengeteg hiedelmemet átírtam és elkezdtem a saját életem élni, mert már nem csak tudom, hogy minden belőlem indul ki, hanem élem is. Csodásan tudok kérni és már elég csak gondolnom valamire megérkezik hozzám. Azt csinálom, amit szeretek és elfogadtam azt a bőséget, amire mindig vágytam.”

Dorn Eszter, tánctanár

„A PreSense tréningeken átélt élmények, érzések hatására, a kapcsolódások által újra lett életkedvem, hogy tovább menjek és jobban megismerjem önmagam. Megléptem olyan változtatásokat az életemben, amiket már rég óta terveztem. Nevet változtattam és ez elindított egy láncreakciót az életemben. Többek között az évek óta húzódó válásom is nagyon hamar megtörtént ezután, a munkám is változott, egyre könnyebb lett. Elkezdtem újra mozogni és azóta is keresem a számomra legjobb mozgásformát, amit folyamatosan tudok végezni. Jobb lett a kapcsolatom a gyermekeimmel, édesapámmal, nagymamámmal. Elfogadóbb vagyok magammal és másokkal is.”

Ötvös Kitti