presense – hangold át az életed

KINEK SZÓL A KÖNYV?

     Neked, ha már szeretsz élni.

     Neked, ha még nem szeretsz és szeretnéd megszeretni.

     Neked, ha még keresed magad magadban és szívesen megtalálod.

     Neked, ha kihűlt a kávéd és készen állsz arra, hogy újra melegítsd.

    Neked, ha vágyod megélni azt az életet, ami számodra a legjobb.

Az élet belőled indul ki

MIRŐL SZÓL A KÖNYV?

Rólad. Rólam. Rólunk.

A kihűlt kávéról. A kihűlt életről.

Az életemről, ami belőlem indul ki.

A te életedről, ami belőled indul ki.

Mindenről, ami a valóság részét képezi.

A szeretetről, ami elfér egy csészében is.

Az önmagunkkal való kapcsolatról, ami figyelem nélkül simán kihűl.

Az önmagunkkal való kapcsolatról, amit bármikor újra lehet melegíteni.

MIÉRT ÉRDEMES ELOLVASNI?

Még pontosabb kérdés, hogy kiért? Elsősorban magadért.

A helyzet az, hogy a te életed a tiéd. A szeretteid csak haszonélvezői a boldogságodnak, nem a kiváltói.

Ez a könyv egy könnyed, humoros, egyszerűen megírt útmutató, ami rávezet az élet gyakorlatias szeretetére.

Általa közelebb kerülsz ahhoz az emberhez, aki te valójában vagy.

Megtapasztalod azt az erőszintet, ami megmozdítja a kezet és élettel tölti meg az élettelen kávét.

Szürcsöld mélyen magadba, és hagyd, hogy melegítsen.

KI ÍRTA?

KÖRMÖCZI-KRIVÁN PÉTER

Hivatalosan 1983. 12. 22-én születtem, nem hivatalosan csak 2019. szeptember 25-én jöttem a világra. Ez az a nap, amikor Brezovai Gáborral az Allé bevásárlóközpontban elkezdtem élni az életem. Az asztalon ott volt a meleg kávé, valamint annak a lehetősége, hogy Gábor kíséretében megkezdjem az akkori „kihűlt” életem áttapasztalásának történetét.

Azóta szó szerint átírtam az életem, ami azért vicces, mert Gábor akkor még nem is tudta, hogy az ereimben vér helyett az írás szeretete folyik. Ő mégis rám érzett és közölte, hogy úgy jegyzeteljek a tréningek és coaching-ok során, hogy a PreSense Életformából könyvet írok.

Az akkori önbizalomhiányomnak köszönhetően ez felfoghatatlan volt és megrémisztett. Hogy pont én írjak könyvet belőle? Hónapokig gyűjtöttem magamban a bátorságot, hogy hozzá merjek nyúlni a PreSense Élet által kínált eszközökhöz, ami inkább nevezhető új megközelítésű levegőnek. A legjobb benne, hogy bárki belélegezheti és általa megváltoztathatja az életét, bárhol tart is a saját történetében.

Az akkor kishitűségemhez képest most itt van az első PreSense könyv. Minden szó benne egy belégzés. Minden szóköz egy kilégzés. Ez a könyv él és éltet. Pont, mint én.

lapozz bele a könyvbe!

ŐSSZEL NYOMTATOTT FORMÁBAN?

Igen, 2022 őszén nyomtatott formában is odasimíthatod az arcodhoz és magadba lélegezheted az első PreSense könyv szavait.

MI MÁR NAGYON VÁRJUK, EZÉRT EGY AJÁNDÉKKAL KEDVESKEDÜNK NEKED

Ha most az EVERNESS fesztivál ideje alatt előrendeled a könyv nyomtatott verzióját, akkor az e-book-ot ajándékba adjuk megrendelésed mellé!

RENDELD MEG MOST!

CSAK AZ E-BOOK-ot RENDELEM MEG

Az E-book ára: 3.490,- Ft.  Fizetésre átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 naptári nap. Az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza, a cég mentes az ÁFA fizetése alól.

ELŐRENDELEM A NYOMTATOTT KÖNYVET

ajándék E-bookverzióval

A nyomtatott könyv ára: 5.490,- Ft.  + 1.200,- Ft postázási költség. Fizetésre átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 naptári nap. Az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza, a cég mentes az ÁFA fizetése alól.

Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (szervezes@presensetraining.com).  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással Brezovai Gábor e.v.-vel kötöd (2463 Tordas, Kölcsey utca 8.)